Πληρωμές & Αποστολή

Τρόποι Πληρωμής

 • Κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς **
 • Πληρωμή με PayPal.
 • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα χωρίς λογαριασμό Paypal.

** Τραπεζικά έξοδα και προμήθειες επιβαρύνεται εξολοκλήρου ο πελάτης.

Μέθοδος Αποστολής

Στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα-Πόρτα) με τις ίδιες χρεώσεις .
Οι τιμές αποστολής είναι 2.40 ευρώ για δέματα μέχρι 3 κιλά και
+0.70 ευρώ για κάθε επιπλέον κιλό (έως 20 Κιλά) για αποστολές σε ολη την Ελλάδα .

Η αποστολή γίνεται σύμφωνα με τις ενδείξεις που έχουν τα προϊόντα δίπλα στο κουμπί για το καλάθι .

Δλδ. όταν λεει : το προϊόν αποστέλλεται σε 24ωρες είναι σε άμεσο στοκ και θα το στείλουμε την επόμενη της παραγγελίας,

όταν λέει αποστέλλεται σε 7 ημέρες η' 14 ημέρες ίσως έχει βγει εκτός στοκ και περιμένουμε νέα παραλαβή.

Η παράδοση γίνεται εντός δυο εργασίμων ημερών

Τρόπος και χρόνος

 • Τα προϊόντα παραδίδονται άμεσα μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής
 • Όλα τα προϊόντα είναι συσκευασμένα έτσι ώστε να μεταφέρονται χωρίς προβλήματα
 • Όλες οι συσκευασίες ελέγχονται πριν την αποστολή τους για την άριστη κατάστασή τους
 • Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται με την ευθύνη του πελάτη
 • Τα προϊόντα που εμφανίζονται στο site της εταιρείας μας είναι κατά πλειονότητα ετοιμοπαράδοτα
 • Για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα θα ενημερωθείτε από το mpatis-honda.gr για την πιθανή ημερομηνία διάθεσης.

Υπαναχώρηση και Επιστροφές προϊόντων

 1. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:
 2. Επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα
 3. Σε ολες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του http://www.mpatis-honda.gr πουλήθηκαν λανθασμένα προιόντα ή προιόντα κακής και ελλατωματικής ποιότητας (απο λάθος στην λήψη της παραγγελίας, ή στην τιμολόγηση κ.α)
 4. Σε ολες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα /πραγματικό ελλάττωμα στο προιόν (στην λειτουργία) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προιόντος.
 5. Σε Περίπτωση ελαττωματικού προιόντος μπορείτε να το επιστρέψετε για επισκευή ή αντικατάσταση , αφου πρώτα υπάρξη συνεννόηση με την mpatis-honda.gr . Σε αυτή την περίπτωση το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη.

Σε κάθε περίπτωση και για ολες τις παραπάνω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής είναι εντός 14 ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί, το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ). Επίσης στα προιόντα που αναφέρεται οτι τα μεταφορικά αποστολής είναι δωρεάν , η εταιρία μας αποστέλει δωρεάν μόνο την πρώτη αποστολή, σε περίπτωση αλλαγής του προιόντος (που εχει ηδη σταλεί με δωρεάν μεταφορικά) στο ιδιο ατομο και στην ιδια διεύθυνση με αλλο αντίστοιχο που περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορικά, τότε τα μεταφορικά τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

Επιπλέον για ολες τις περιπτώσεις το προιόν θα βρίσκεται στην εργοστασιακή του κατάσταση , πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του να είναι η αρχική του καθώς και ολα τα παρελκόμενα και με ολα του τα εγγραφα που το συνοδεύουν απο το εργοστάσιο κατασκευής του. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή.

Επίσης το επιστρεφόμενο προιόν θα συνοδεύεται με την απόδειξη αγοράς του για τους πελάτες λιανικής και για τους πελάτες που αγόρασαν με τιμολόγιο απαραίτητα θα πρεπει να συνοδεύεται με δελτίο Αποστόλής . Αν το επιστρεφόμενο προιόν η συσκευασία του είναι σε αριστη κατάσταση αλλα ο πελάτης δεν εχει τα παραπάνω εγγραφα δεν είναι δυνατή η επιστροφή του.

Σε Περίπτωση επιστροφής του προιόντος που δεν εχει ελάττωμα αλλά ο πελάτης θέλει να το επιστρέψει, πρώτα θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζι μας την ιδια ή την επομένη εργάσιμη ημέρα. Απαιραίτητη προυπόθεση είναι να μην εχει αποσφραγιστεί το προιόν .

Οπως επίσης αν δεν υπήρχε το προιόν στις αποθήκες μας αλλα εγινε ειδική παραγγελία για τον συκεγκριμένο πελάτη η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.

Σε ολες τις παραπάνω περιπτώσεις το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει το πελάτη. Και αν δεν πραγματοποιηθεί η επιστροφή στις παραπάνω ημερομηνίες η επιστροφή ή η αντικατάσταση του προιόντος δεν θα γινεται δεκτή.

Σε Περίπτωση που εχετε συννενοηθεί με συνεργάτες του mpatis-honda.gr για επιστροφή του προιόντος αλλά η επιστροφή θα επιβαρύνει το ηλεκτρονικό κατάστημα η επιστροφή θα γίνεται με εταιρία που θα σας υποδείξουν οι συνεργάτες του mpatis-honda.gr

Σε ολες τις παραπάνω περιπτώσεις επιστροφών ισχύουν αφού το προιόν θα φθάσει στο ηλεκτρονικό κατάστημα για τον απαιτούμενο ελεγχο αν εχουν τηρηθεί οι παραπάνω προυποθέσεις.

Οι Αλλαγές-επιστροφές για τα προιόντα που εχουν συμφωνηθεί για την αλλαγή τους θα γίνεται με προιόντα μέχρι ύψους του τιμήματος που εχετε καταβάλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε.

Σε Καμμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει ευθύνη αποζημιώσεως-χαμένων κερδών-βλάβης κ.α για τα προιόντα που είναι για αντικατάσταση -αλλαγή αν αυτό στον χρήστη ή στις εταιρίες κατα την αποψή τους τους προξένησε ζημιά.

Εγγραφείτε τώρα στο ενημερωτικό μας δελτίο

Μπορείτε να ακυρώσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο οποτεδήποτε. Για να δείτε πώς, ανατρέξτε στα στοιχεία επικοινωνίας στην Ανακοίνωση Νομικού Περιεχομένου.

Το προϊόν προστέθηκε για σύγκριση.